MuteBox i praksis: Kundecaser viser fordelene ved støyreduksjon og forbedret arbeidsmiljø


MuteBox: Fornøyde kunder opplever økt ro, effektivitet og økt trivsel på arbeidsplassen.


MuteBox i praksis: Kundecaser viser fordelene ved støyreduksjon og forbedret arbeidsmiljø

MuteBox One og MuteBox Meet: Løsningen for åpne kontorlandskap og åpne kontorløsninger

Åpne kontorlandskap og åpne kontorløsninger kan til tider være utfordrende når det gjelder støy og konsentrasjon. MuteBox er et dansk designfirma som har funnet løsningen på dette problemet ved å tilby høykvalitets møterom og telefonbokser, som MuteBox One og MuteBox Meet, skreddersydd for å forbedre arbeidsmiljøet og ansattes trivsel.

I dette avsnittet presenterer vi noen av bedriftene som allerede har opplevd de mange fordelene med MuteBoxene.

 

Nicklas Meyer, Partner

 

Nicklas forteller at det har vært vanskelig å finne en balanse mellom åpne kontorlokaler og møterom. Med MuteBox One og MuteBox Meet har han og hans ansatte fått den fleksibiliteten de trenger, uten at det går ut over arbeidsplassens utseende og design.

 

Kim Søgaard Nielsen, CEO, TEXTA A/S

 

Kim forteller at deres MuteBoxer, både MuteBox One og MuteBox Meet, er i bruk hele tiden og er blitt en uunnværlig del av kontoret. De har hatt en fantastisk innvirkning på arbeidsmiljøet og trivselen, noe som også har smittet av på produktiviteten. Han vurderer til og med å investere i flere MuteBoxer for å optimalisere arbeidsplassen ytterligere.

 

 

Per Hein, Leder, Slagteriet Erhvervsudvikling

 

Per forteller at før MuteBoxene ble implementert, var gangene fylt med folk som snakket i telefon og forstyrret kollegene sine. MuteBox One og MuteBox Meet har løst dette problemet og skapt en langt mer rolig og konsentrert arbeidsatmosfære for hele bedriften.

 

Sðley H. Hammer, Hugskotið

 

Sðley fremhever den fantastiske servicen hos MuteBox og forteller at alle på kontoret er begeistret for deres nye MuteBox One og MuteBox Meet. Disse telefonbokser og møterom er blitt populære løsninger som alle ansatte benytter seg av og verdsetter.

 

Andreas Lang, Head of Search, Search Partners

 

Andreas forteller at MuteBoxene, inkludert både MuteBox One og MuteBox Meet, nesten har frigjort et ekstra møterom. Nå er det ikke lenger én person som opptar et stort møterom for å snakke i telefon. Dette har skapt mer plass og muligheter for effektiv utnyttelse av kontorets ressurser.

 

MuteBox har en rekke fordeler som kundene opplever i deres arbeidsmiljø. Her er noen av de mest fremtredende fordelene som kundene har delt:

 

Ønsker du også å optimalisere bedriftens produktivitet? Bestill en online demonstrasjon hos oss.

 

Meld deg på og følg MuteBox