FAQ

Hva er leveringstiden?
arrow

Din MuteBox leveres som regel innen 2–4 uker. Produktene leveres alltid etter nærmere avtale.

Hvordan foregår leveringen?
arrow

Levering til kantsten. Tillegg ved levering til ytre områder og ikke-brofaste øyer. Kontakt oss for mer informasjon. Hvis du vil unngå å sette sammen produktet selv, kan du velge å kjøpe montering på produktsiden. Hvis du kun har valgt levering, vil fraktmannen vår kontakte deg med et tidspunkt for levering. Han leverer det nye produktet deres direkte til kantsten.

Hva kreves det for å sette sammen produkter fra MuteBox?
arrow

MuteBox One krever 2 personer som ikke er redde for å ta i! Selve monteringen tar ca. 1,5 time.

Det verktøyet som skal brukes følger med i pakken.

For MuteBox Meet skal man forvente ca. 3 timer for to personer.

Hva får jeg hvis jeg kjøper montering?
arrow

Du får besøk av to av våre profesjonelle montører som møter opp med MuteBoxen din, setter den sammen og sørger for at den står akkurat der du gjerne vil ha den. Dessuten kobler de MuteBoxen til nærmeste stikkontakt (innenfor 3 meter). Til slutt sørger de for å ta med seg all emballasjen m.m., og kvitte seg med den på en miljøvennlig måte. Enklere blir det ikke.

Ved montering eller flytting av bokser:

Etasjetillegg forventes dersom det ikke er tilgjengelig heis med minimumsmål - kontakt oss for mer informasjon.

Hva dekker 2 års-garantien deres?
arrow

Alle feil og mangler som skulle oppstå som ikke er selvforskyldt, eller skyldes alminnelig slitasje.

Hvordan virker 100 dagers returrett?
arrow

Hvis produktet fra MuteBox ikke lever opp til forventningene deres, kan du innenfor 100 dager returnere den og få prisen refundert. Det er bare å kontakte oss, og så avtaler vi sammen en tid hvor vi kommer og henter MuteBoxen deres. Returretten gjelder kun for én MuteBox og gjelder ikke ved leasing.

Hvor god er lyddempingen i en MuteBox?
arrow

Våre MuteBoxer er designet til å redusere lydnivået, slik at man hverken forstyrrer eller forstyrres. MuteBox One demper lyden med 30 dB(A) og MuteBox Meet med hele 31 dB(A). Se nærmere dokumentasjon i vår Sound Test Report.

Andre spørsmål?
arrow

Livechatten er åpen, så det er bare å skrive og spørre – så finner vi ut av ting sammen :-) Send oss ellers en e-post på info@mutebox.no eller ring +45 71 96 94 00.

Det sier kundene våre

“Vår MuteBox brukes hele tiden, og har blitt en uunnværlig del av kontoret vårt. MuteBoxen har hatt en fantastisk innvirkning på arbeidsmiljøet vårt og trivselen, og det har smittet positivt av på produktiviteten. Jeg tror faktisk vi skal ha en til”.

Kim Søgaard Nielsen

CEO, TEXTA A/S

“Vi er innrettet med små, åpne kontorer og opplevde at mange gikk frem og tilbake og snakket i telefonen på gangene, noe som var forstyrrende. MuteBoxen har vært den helt riktige løsningen på problemet”

Per Hein

MANAGER, SLAGTERIET BUSINESS DEVELOPMENT

“Vi opplevde en fantastisk service hos MuteBox, og alle på kontoret er veldig glade for MuteBoxen”

Sðley H. Hammer

HUGSKOTIÐ

MuteBox har nærmest frigjort et ekstra møtelokale. Nå er det ikke lenger en enkelt person som opptar et stort møtelokale for å snakke i telefonen.

Andreas Lang

HEAD OF SEARCH, SEARCH PARTNERS

Her har de allerede en MuteBox

Meld deg på og følg MuteBox